Biesbosch verkennen met sloep Nero en schipper.

By on 16-05-2022

Wilt u zorgeloos en op een luxe manier de Biesbosch verkennen? Vaar dan mee met Nero, een Seafury 700 comfort sloep. De schipper weet de mooiste plekken van de Biesbosch te vinden en wie weet ziet u een ijsvogel, bever, ree, zee- of visarend.

Wanneer is de volgende afvaart?

Zondag 14 augustus is het mogelijk om mee te varen. Het kost € 35,00 per persoon (minimaal 2 personen) en er kunnen maximaal 7 personen opstappen. De boot vaart 14 augustus om 11.00 uur, duur van de tocht is circa 2,5 uur.

Opstappen vanaf parkeerplaats Brasserie De Thuishaven.

Betalen kunt u met een betaalverzoek. Vragen of aanmelden kunt u bij Kees Polak: 0651785602. Aanmelden is mogelijk tot 1 dag vooraf tot 20.00 uur. Als er vóór 20.00 uur de avond voor de afvaart géén reserveringen zijn gaan de afvaarten niet door.

Het is ook mogelijk om de hele boot te huren. U vaart dan 4,5 uur door de Biesbosch maar u kunt er  ook voor kiezen om in de Biesbosch een wandeling te maken of ergens aan te leggen. Met de 4,5 uur durende vaartocht krijgt u een totaalindruk van de Brabantse Biesbosch want u doorkruist de Biesbosch inclusief heel veel smalle kreken en historisch gebied zoals het Slootje van Sint Jan.

Kosten zijn € 299,00 inclusief B.T.W. als u de hele boot afhuurt.

Wenst u koffie met gebak, een lekkere lunch of drankjes aan boord? Brasserie De Thuishaven verzorgt het graag voor u maar uiteraard is het ook mogelijk om eigen drankjes en lunch mee te nemen. 

Het is niet mogelijk om honden mee te nemen.