Nero afvaarten in september

By on 28-08-2023

Wilt u zorgeloos en op een luxe manier de Biesbosch verkennen? Vaar dan mee met Nero, een Seafury 700 comfort sloep. De schipper weet de mooiste plekken van de Biesbosch te vinden en wie weet ziet u een ijsvogel, bever, ree, zee- of visarend.

Wanneer is de volgende afvaart? 2, 16, 20, 23, 27 en 30 september

Het kost € 39,50 per persoon (minimaal 2 personen) en er kunnen maximaal 7 personen opstappen. De boot vaart om 11.00 uur, duur van de tocht is circa 2,5 uur.

Opstappen vanaf parkeerplaats Brasserie De Thuishaven.

Betalen kunt u met een betaalverzoek. Vragen of aanmelden kunt u bij Kees Polak: 0651785602. Aanmelden is mogelijk tot 1 dag vooraf tot 18.00 uur. Als er vóór 18.00 uur de avond voor de afvaart géén reserveringen zijn gaan de afvaarten niet door.

Wenst u koffie met gebak, een lekkere lunch of drankjes aan boord? Brasserie De Thuishaven verzorgt het graag voor u maar uiteraard is het ook mogelijk om eigen drankjes en lunch mee te nemen. 

Het is niet mogelijk om honden mee te nemen. 

Veel plezier!

Benieuwd naar de omgeving en rest van de kalender? Bekijk dan onze website/omgeving: Omgeving – Crezée Watersport (crezeewatersport.nl) en website/kalender: Kalender – Crezée Watersport (crezeewatersport.nl)

Met vriendelijke groet,

Jachthaven Crezée

Lage Zwaluwe

www.crezeewatersport.nl