Camperplaatsen

By on 25-04-2018

26, 27 en 28 mei hebben wij GEEN camperplaatsen meer beschikbaar.

Wilt u een camper- of caravanplaats reserveren?
Na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u de factuur en na betaling van de factuur heeft u de plaats gereserveerd. Online reservering en betaling minimaal 24 uur van tevoren, als u binnen 24 uur voor aankomst niet betaald hebt kunnen wij de plaats aan iemand anders verhuren. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Voor niet dringende vragen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken (0168-482356) of u kunt uw vraag per mail (post@watersportservice.nl) stellen en dan krijgt u antwoord als wij weer op kantoor zijn.

De reserveringsaanvragen kunnen alleen tijdens kantoortijden behandeld worden en daardoor kan het zijn dat u niet direct antwoord krijgt. Wij hebben geen automatisch systeem van beantwoorden dus dat geeft soms wat vertraging.

Wilt u liever niet reserveren? Dat is mogelijk maar dan is er natuurlijk de kans dat wij geen plaats hebben. Als u zonder reservering voor de poort bij adres Kwistgeldweg 1, 4926 DA staat kunt u ons tot 21.00 uur bellen om de poort te laten open. Betalen voor deze spontane actie kan met een Tikkie of tijdens openingstijden contant/per pin in onze winkel (Biesboschweg 3, 4926 SJ, Lage Zwaluwe). Winkel is 600 meter verwijderd van het toiletgebouw, ingang aan de waterkant. Als het u niet lukt om met een Tikkie te betalen of naar onze winkel te komen dan horen wij u graag om samen iets af te spreken.

Openingstijden van de winkel: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur, zondag en dinsdag zijn wij gesloten.

In de binnenhaven hebben wij 30 camper- en caravanplaatsen; 13 camperplaatsen, 7 caravanplaatsen en 10 gemengde plaatsen. Van de 13 camperplaatsen hebben wij 4 grote (>3500 kg) camperplaatsen. Deze hebben allemaal uitzicht op de jachthaven.

De camper- en caravanplaatsen kunnen wij niet per plaats reserveren. U kunt zelf een plaats uitkiezen (plaats 1 t/m 29) op de gemengde of camperplaatsen voor een camper en op de gemengde of caravanplaatsen voor een caravan. De grote camperplaatsen zijn nummer 30 t/m 34 en deze zijn alleen voor de grote campers (>3500 kg).

Maximale verblijfsduur is 3 weken.

Kosten

Overnachting met een camper of caravan: € 15,00 per nacht. Toeristenbelasting: € 1,00 per persoon per nacht. Gebruik electra: € 3,00 per 24 uur. Gebruik toilet en douche is gratis. De code van het toiletgebouw en WIFI krijgt u bij de factuur/bevestiging.

Aankomst en vertrek

Aankomst is mogelijk tussen 12.00 en 21.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. 

Het is niet mogelijk om een specifieke plaats (aan het water of juist niet) te reserveren; “wie het eerste komt, het eerste maalt”. 

Ingang van de camper- en caravanplaatsen: Kwistgeldweg 1, 4926 DA  Lage Zwaluwe

Wat is de beste route

coördinaten: N 51.713551 – 51°42’48.8″N E 4.701248  –  4°42’04.5″E

Vanaf A16 komt u via de Oudeweg. Dan gaat u bij de 3e afslag linksaf de Nieuwstraat in tot aan het einde. Vervolgens linksaf (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. U komt bij ons aan via Kwistgeldweg 1, 4926 DA Lage Zwaluwe. (langs café ‘t Roer Om). Let op! Uw navigatie zal u waarschijnlijk door de Flierstraat of Kruisstraat sturen maar doe dat niet.  Als u voor de poort staat belt u met 06-22778057(Janet), 06-51264658 (Mark) of 06-53314122 (Jaap) en dan gaat de poort open.   Let u wel op dat u dicht genoeg tegen de poort staat anders gaat de poort niet open! 

Als u vanaf Hooge Zwaluwe komt gaat u na het voetbalveld rechts de Nieuwstraat in, aan het einde links (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ’t Roer Om direct linksaf richting de poort. Als u voor de poort staat belt u met 06-22778057 (Janet),  06-51264658 (Mark) of 06-53314122 (Jaap) en dan gaat de poort open. 

De aanrijroute lijkt gedurende de winter versperd door winterstalling van boten maar dat is niet het geval. Als u door de poort (Kwistgeldweg 1) heen bent kunt u eerst langs het water en vervolgens langs een wit gebouwtje rijden om bij de camperplaatsen te komen.

De Thuishaven

Bij De Thuishaven kunt u vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 20.00 uur eten ophalen. Tijdens de vakantieperiode is dit alle dagen mogelijk. Het telefoonnummer is 0168-321096. Zie de Facebooksite van De Thuishaven voor het actuele menu: https://nl-nl.facebook.com/dethuishavenlz/

De Thuishaven is naast petit restaurant het Toeristisch Informatie Punt op de jachthaven waar alle informatie uit de regio te verkrijgen is.

 

Huishoudelijk reglement

Aankomst is mogelijk tussen 12.00 en 21.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. Indien u langer wilt blijven kunt u in overleg op een andere plaats de camper parkeren. Honden aan de lijn. Na 22.00 uur ’s avonds willen wij en onze gasten graag rust.

Verdere informatie staat ook op de website van Campercontact/Camperplaats.

lage zwaluwe drimmelen biesbosch 

Naast De Thuishaven is het ook mogelijk om bij onze winkel aan de buitenhaven informatie te vinden over Lage Zwaluwe en omgeving

Veel plezier in Lage Zwaluwe. ☺

Bent u wel heel nieuwsgierig geworden? In dit filmpje worden de camperplaatsen verder uitgelicht: Leven in een camper 647, camperplaatsen Lage Zwaluwe. Met dank aan Herman & Gea van Living in a Mobilehome. 

Covid-19

Veiligheidsregio Midden en West-Brabant monitort samen met haar partners continue de actuele situatie rondom het coronavirus in de regio en de omgeving. Iedereen in Nederland: blijf zoveel mogelijk thuis. Mijd sociale contacten en houd 1,5 meter afstand. Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Kijk voor verdere informatie op de sites van het rivm en de rijksoverheid. 15 juni is het sanitairgebouw weer open gegaan maar wegens Covid-19 hebben wij niet alle toiletten, wasbakken en douches geopend zodat iedereen genoeg afstand kan creëren. Bij drukte in het sanitairgebouw vragen wij u met gepaste afstand van elkaar buiten te blijven wachten.

Sanitairgebouw

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven, naast de camperplaatsenIn het sanitairgebouw is het ook mogelijk om uw kleding te wassen (€ 4,00 per keer) of drogen (€ 2,00 per keer). Muntjes kunt u kopen bij de havenmeester (Arja) in de Thuishaven. De code van het sanitairgebouw krijgt u bij aankomst in De Thuishaven.

Camperservice

Holland Camperservice is de Hymer specialist. www.hollandcamperservice.nl

Trailerhelling

Onze trailerhelling is alleen te gebruiken met een abonnement dus geen los helling-gebruik. Ook in combinatie met een camperplaats is de trailerhelling alleen te gebruiken met een abonnement. Een abonnement kost € 150,00 per jaar + € 25,00 borg voor de TAG van de slagboom + € 11,50 borg voor de sleutel van de poort. Sleutels kunt u ophalen in onze winkel, Biesboschweg, op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Sloepverhuur

In het voorjaar van 2020 is Sloepverhuur Brabantse Biesbosch in Lage Zwaluwe begonnen met het verhuren van sloepen. Het adres is Nieuwlandsedijk 116, 4926 AT, Lage Zwaluwe. www.sloepverhuurbb.nl 

In het dorp Drimmelen zijn meerdere bootverhuurders. 


Wilt u een camper- of caravanplaats reserveren?
Na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u de factuur en na betaling van de factuur heeft u de plaats gereserveerd. Hiermee vervalt de mogelijkheid om telefonisch te reserveren.