Camperplaatsen

By on 25-04-2018

Corona maatregelen. Momenteel is het niet mogelijk om gebruik te maken van de camperplaatsen en het sanitair gebouw is gesloten. 

De aanvullende bepalingen op de landelijke noodverordening zijn gepubliceerd op de website van Veiligheidsregio Midden en West-Brabant.

Gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen

In Brabant is het verboden gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen bij recreatievoorzieningen open te houden.

Recreatief nachtverblijf

Het aanbieden van recreatief nachtverblijf is verboden. Uitzonderingen hierop zijn

  • Hotels
  • Locaties waar recreatief nachtverblijf wordt aangeboden aan seizoenarbeiders en zorgpersoneel
  • Locaties waar recreatief nachtverblijf wordt aangeboden in de vorm van vaste standplaatsen met eigen sanitaire voorzieningen
  • Tijdelijke bewoning anders dan voor recreatief nachtverblijf (denk aan persoonlijke omstandigheden zoals een echtscheiding)

https://www.vrmwb.nl/Nieuws/2020/02/27/Patient-met-Coronavirus-in-Tilburg 
bron: Veiligheidsregio Midden en West Brabant. www.vrmwb.nl

***

In de binnenhaven hebben wij 30 camper- en caravanplaatsen; 13 camperplaatsen, 7 caravanplaatsen en 10 gemengde plaatsen. Deze hebben allemaal uitzicht op de jachthaven. 

 

De ingang van deze plaatsen is via Kwistgeldweg 1. Wij zijn het hele jaar geopend. De aanrijroute lijkt gedurende de winter versperd door winterstalling van boten maar dat is niet het geval. Als u door de poort (Kwistgeldweg 1) heen bent kunt u eerst langs het water en vervolgens langs de dijk rijden om bij de camperplaatsen te komen.

Kosten zijn:

overnachting met een camper: € 15,00 per nacht
toeristenbelasting: € 1,00 per persoon per nacht
gebruik electra: € 3,00 per 24 uur
gebruik toilet en douche: gratis. De code van het toiletgebouw krijgt u bij aankomst.

Reserveren is mogelijk per telefoon: 06-55153271 of  mail: dethuishaven18@gmail.com

Betalen en meer info bij Ed en Arja in de Thuishaven. Het is momenteel niet mogelijk om in de binnenhaven te pinnen, als u wilt pinnen kan dat bij onze watersportwinkel in de buitenhaven.

Bij aankomst:

Vanaf A16 komt u via de Oudeweg. Dan gaat u bij de 3e afslag linksaf de Nieuwstraat in tot aan het einde. Vervolgens linksaf (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. U komt bij ons aan via Kwistgeldweg 1, 4926 DA Lage Zwaluwe. (langs café ‘t Roer Om). Let op! Uw navigatie zal u waarschijnlijk door de Flierstraat of Kruisstraat sturen maar doe dat niet.
coördinaten:
N 51.713551 – 51°42’48.8″N
E 4.701248  –  4°42’04.5″E
Als u voor de poort staat belt u met 06-51958735 (Ed & Arja) en dan gaat de poort open.  
Let u wel op dat u dicht genoeg tegen de poort staat anders gaat de poort niet open! Vervolgens gaat u langs het water via een doorgang naast de dijk om bij de camperplaatsen te komen.

Als u vanaf Hooge Zwaluwe komt gaat u na het voetbalveld rechts de Nieuwstraat in en is de route verder hetzelfde als hierboven beschreven: aan het einde links (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. Als u voor de poort staat belt u met 06-51958735 (Ed&Arja) en dan gaat de poort open.

Volgen? De camperplaatsen hebben een eigen Facebook pagina: Camperplaatsen Lage Zwaluwe. Deze gaat vooral gevuld worden met wandel- en fietsroutes, uitjes en wetenswaardigheden uit de omgeving.

 

Huishoudelijk reglement:

Aankomst is mogelijk tussen 8.00 en 22.00 uur.
Vertrek vóór 11.00 uur. Indien u langer wilt blijven kunt u in overleg op een andere plaats de camper parkeren.
Honden aan de lijn.
Na 22.00 uur ‘s avonds willen onze gasten graag rust.

Verdere informatie staat ook op de website van Campercontact/Camperplaats.
lage zwaluwe drimmelen biesbosch 

In onze winkel aan de buitenhaven liggen wandel- en fietsroutes en verdere informatie over Lage Zwaluwe en omgeving

Veel plezier in Lage Zwaluwe. ☺

Bent u wel heel nieuwsgierig geworden? In dit filmpje worden de camperplaatsen verder uitgelicht: Leven in een camper 647, camperplaatsen Lage Zwaluwe. Met dank aan Herman & Gea van Living in a Mobilehome. 

 

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).