Camperplaatsen

By on 25-04-2018


Wilt u een camper- of caravanplaats reserveren?
Na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u de factuur en na betaling van de factuur heeft u de plaats gereserveerd. Hiermee vervalt de mogelijkheid om telefonisch te reserveren.

In de binnenhaven hebben wij 30 camper- en caravanplaatsen; 13 camperplaatsen, 7 caravanplaatsen en 10 gemengde plaatsen. Van de 13 camperplaatsen hebben wij 4 grote (>3500 kg) camperplaatsen. Deze hebben allemaal uitzicht op de jachthaven. 

 

 

Kosten

Overnachting met een camper of caravan: € 15,00 per nacht. Toeristenbelasting: € 1,00 per persoon per nacht. Gebruik electra: € 3,00 per 24 uur. Gebruik toilet en douche is gratis. De code van het toiletgebouw en WIFI krijgt u bij aankomst als u zich aanmeld bij De Thuishaven.

Het is niet mogelijk om een specifieke plaats (aan het water of juist niet) te reserveren; “wie het eerste komt, het eerste maalt”. 

Wat is de beste route

coördinaten: N 51.713551 – 51°42’48.8″N E 4.701248  –  4°42’04.5″E

Vanaf A16 komt u via de Oudeweg. Dan gaat u bij de 3e afslag linksaf de Nieuwstraat in tot aan het einde. Vervolgens linksaf (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. U komt bij ons aan via Kwistgeldweg 1, 4926 DA Lage Zwaluwe. (langs café ‘t Roer Om). Let op! Uw navigatie zal u waarschijnlijk door de Flierstraat of Kruisstraat sturen maar doe dat niet.  Als u voor de poort staat belt u met 06-53314122 of 06-51264658 en dan gaat de poort open.   Let u wel op dat u dicht genoeg tegen de poort staat anders gaat de poort niet open! 

Als u vanaf Hooge Zwaluwe komt gaat u na het voetbalveld rechts de Nieuwstraat in, aan het einde links (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ’t Roer Om direct linksaf richting de poort. Als u voor de poort staat belt u met 06-53314122 of 06-51264658 en dan gaat de poort open. 

De aanrijroute lijkt gedurende de winter versperd door winterstalling van boten maar dat is niet het geval. Als u door de poort (Kwistgeldweg 1) heen bent kunt u eerst langs het water en vervolgens langs de dijk rijden om bij de camperplaatsen te komen.

Bij aankomst

Wilt u zich bij aankomst s.v.p. melden bij De Thuishaven, Kwistgeldweg 3 (behalve op maandag). De Thuishaven is naast petit restaurant een Toeristisch Informatie Punt op de jachthaven.

 

 

 

 

Huishoudelijk reglement

Aankomst is mogelijk tussen 9.00 en 22.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. Indien u langer wilt blijven kunt u in overleg op een andere plaats de camper parkeren. Honden aan de lijn. Na 22.00 uur ’s avonds willen onze gasten graag rust.

Verdere informatie staat ook op de website van Campercontact/Camperplaats. lage zwaluwe drimmelen biesbosch 

Bij De Thuishaven en in onze winkel aan de buitenhaven is informatie over Lage Zwaluwe en omgeving

Veel plezier in Lage Zwaluwe. ☺

Bent u wel heel nieuwsgierig geworden? In dit filmpje worden de camperplaatsen verder uitgelicht: Leven in een camper 647, camperplaatsen Lage Zwaluwe. Met dank aan Herman & Gea van Living in a Mobilehome. 

Covid-19

Veiligheidsregio Midden en West-Brabant monitort samen met haar partners continue de actuele situatie rondom het coronavirus in de regio en de omgeving. Iedereen in Nederland: blijf zoveel mogelijk thuis. Mijd sociale contacten en houd 1,5 meter afstand. Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Kijk voor verdere informatie op de sites van het rivm en de rijksoverheid. 15 juni is het sanitairgebouw weer open gegaan maar wegens Covid-19 hebben wij niet alle toiletten, wasbakken en douches geopend zodat iedereen genoeg afstand kan creëren. Bij drukte in het sanitairgebouw vragen wij u met gepaste afstand van elkaar buiten te blijven wachten.

Sanitairgebouw

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven, naast de camperplaatsenIn het sanitairgebouw is het ook mogelijk om uw kleding te wassen (€ 4,00 per keer) of drogen (€ 2,00 per keer). Muntjes kunt u kopen bij de havenmeester (Arja) in de Thuishaven. De code van het sanitairgebouw krijgt u bij aankomst in De Thuishaven.

Camperservice

Holland Camperservice is de Hymer specialist. www.hollandcamperservice.nl

Trailerhelling

Onze trailerhelling is alleen te gebruiken met een abonnement dus geen los helling-gebruik. Ook in combinatie met een camperplaats is de trailerhelling alleen te gebruiken met een abonnement. Een abonnement kost € 150,00 per jaar + € 25,00 borg voor de TAG van de slagboom + € 11,50 borg voor de sleutel van de poort. Sleutels kunt u ophalen in onze winkel, Biesboschweg, op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Sloepverhuur

In het voorjaar van 2020 is Sloepverhuur Brabantse Biesbosch in Lage Zwaluwe begonnen met het verhuren van sloepen. Het adres is Nieuwlandsedijk 116, 4926 AT, Lage Zwaluwe. www.sloepverhuurbb.nl 

In het dorp Drimmelen zijn meerdere bootverhuurders. 


Wilt u een camper- of caravanplaats reserveren?
Na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u de factuur en na betaling van de factuur heeft u de plaats gereserveerd. Hiermee vervalt de mogelijkheid om telefonisch te reserveren.