Camperplaatsen

By on 25-04-2018

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven, naast de camperplaatsen. 15 juni is het sanitairgebouw weer open gegaan maar wegens Covid-19 hebben wij niet alle toiletten, wasbakken en douches geopend zodat iedereen genoeg afstand kan creëren. Bij drukte in het sanitairgebouw vragen wij u met gepaste afstand van elkaar buiten te blijven wachten. Verder is het in het sanitairgebouw ook mogelijk om uw kleding te wassen (€ 4,00 per keer) of drogen (€ 2,00 per keer).

Veiligheidsregio Midden en West-Brabant monitort samen met haar partners continue de actuele situatie rondom het coronavirus in de regio en de omgeving. Iedereen in Nederland: blijf zoveel mogelijk thuis. Mijd sociale contacten en houd 1,5 meter afstand. Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Kijk voor verdere informatie op de sites van het rivm en de rijksoverheid.

https://www.vrmwb.nl/Nieuws/2020/02/27/Informatie-over-corona

***

In de binnenhaven hebben wij 30 camper- en caravanplaatsen; 13 camperplaatsen, 7 caravanplaatsen en 10 gemengde plaatsen. Deze hebben allemaal uitzicht op de jachthaven. 

 

De ingang van deze plaatsen is via Kwistgeldweg 1. Wij zijn het hele jaar geopend. De aanrijroute lijkt gedurende de winter versperd door winterstalling van boten maar dat is niet het geval. Als u door de poort (Kwistgeldweg 1) heen bent kunt u eerst langs het water en vervolgens langs de dijk rijden om bij de camperplaatsen te komen.

Kosten zijn:

overnachting met een camper: € 15,00 per nacht toeristenbelasting: € 1,00 per persoon per nacht gebruik electra: € 3,00 per 24 uur gebruik toilet en douche: gratis. De code van het toiletgebouw krijgt u bij aankomst.

Reserveren is mogelijk per telefoon: 06-55153271 of  mail: dethuishaven18@gmail.com

Het is niet mogelijk om een specifieke plaats (aan het water of juist niet) te reserveren; “wie het eerste komt, het eerste maalt”. 

Betalen en meer info bij Ed en Arja in de Thuishaven. Het is momenteel niet mogelijk om in de binnenhaven te pinnen, als u wilt pinnen kan dat bij onze watersportwinkel in de buitenhaven.

Bij aankomst:

Vanaf A16 komt u via de Oudeweg. Dan gaat u bij de 3e afslag linksaf de Nieuwstraat in tot aan het einde. Vervolgens linksaf (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. U komt bij ons aan via Kwistgeldweg 1, 4926 DA Lage Zwaluwe. (langs café ‘t Roer Om). Let op! Uw navigatie zal u waarschijnlijk door de Flierstraat of Kruisstraat sturen maar doe dat niet. coördinaten: N 51.713551 – 51°42’48.8″N E 4.701248  –  4°42’04.5″E Als u voor de poort staat belt u met 06-51958735 (Ed & Arja) en dan gaat de poort open.   Let u wel op dat u dicht genoeg tegen de poort staat anders gaat de poort niet open! Vervolgens gaat u langs het water via een doorgang naast de dijk om bij de camperplaatsen te komen. Als u vanaf Hooge Zwaluwe komt gaat u na het voetbalveld rechts de Nieuwstraat in en is de route verder hetzelfde als hierboven beschreven: aan het einde links (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ’t Roer Om direct linksaf richting de poort. Als u voor de poort staat belt u met 06-51958735 (Ed&Arja) en dan gaat de poort open. Volgen? De camperplaatsen hebben een eigen Facebook pagina: Camperplaatsen Lage Zwaluwe. Deze gaat vooral gevuld worden met wandel- en fietsroutes, uitjes en wetenswaardigheden uit de omgeving.

 

Huishoudelijk reglement:

Aankomst is mogelijk tussen 9.00 en 22.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. Indien u langer wilt blijven kunt u in overleg op een andere plaats de camper parkeren. Honden aan de lijn. Na 22.00 uur ’s avonds willen onze gasten graag rust.

Verdere informatie staat ook op de website van Campercontact/Camperplaats. lage zwaluwe drimmelen biesbosch 

In onze winkel aan de buitenhaven hebben wij informatie over Lage Zwaluwe en omgeving

Veel plezier in Lage Zwaluwe. ☺

Bent u wel heel nieuwsgierig geworden? In dit filmpje worden de camperplaatsen verder uitgelicht: Leven in een camper 647, camperplaatsen Lage Zwaluwe. Met dank aan Herman & Gea van Living in a Mobilehome. 

Sloepverhuur

In het voorjaar van 2020 is Sloepverhuur Brabantse Biesbosch in Lage Zwaluwe begonnen met het verhuren van sloepen. Het adres is Nieuwlandsedijk 116, 4926 AT, Lage Zwaluwe. www.sloepverhuurbb.nl 

Camperservice

Holland Camperservice is de Hymer specialist. www.hollandcamperservice.nl

Trailerhelling

Onze trailerhelling is alleen te gebruiken met een abonnement dus geen los helling-gebruik. Ook in combinatie met een camperplaats is de trailerhelling alleen te gebruiken met een abonnement. Een abonnement kost € 150,00 per jaar + € 25,00 borg voor de TAG van de slagboom + € 11,50 borg voor de sleutel van de poort. Sleutels kunt u ophalen in onze winkel, Biesboschweg, op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden. Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).