Helling

By on 07-10-2016

Crezee Crezée helling

De laatste jaren is de populariteit van onze omgeving sterk toegenomen. Daardoor hebben wij veel aanvragen voor ligplaatsen en is het aantal gebruikers van de helling gestegen. Het is niet alleen druk bij de helling maar gedurende de hele dag ook met auto’s en trailers. Omdat wij vinden dat het aantal auto’s en trailers niet vermeerderd mag worden en de wachttijd bij de helling niet langer mag worden hebben wij besloten om per direct te stoppen met nieuwe helling abonnementen. Bestaande abonnementen kunnen wel verlengd worden. Een paar jaar geleden zijn wij al gestopt met éénmalig helling gebruik en dat blijft natuurlijk zo. Ook de combinatie van het gebruik van de camperplaatsen met éénmalig helling gebruik is niet mogelijk.

Wij hopen dat u begrip hebt voor ons besluit.

***

Onze trailerhelling is ook te gebruiken door mensen die zelf de boot te water laten. Bijvoorbeeld om een dag van de Biesbosch te genieten of te vissen. De helling is erg vlak en daardoor prettig in gebruik. Gebruik maken van de helling is alleen mogelijk met een abonnement, dus geen los helling-gebruik. Voorheen werd de helling nog wel gebruikt voor incidenteel gebruik maar dat is door de nieuwe slagboom niet meer mogelijk.

Een abonnement kost € 170,00 per jaar + € 25,00 borg voor de TAG van de slagboom + €11,50 borg voor de sleutel van de poort. Sleutels kunt u ophalen in onze winkel. Vanaf 2025 kost een abonnement voor de helling € 175,00 per jaar.

Een sleutel van de poort is geen must maar met een sleutel van de poort is het wel mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van de helling, ook als de winkel gesloten is. 

  • Parkeren van auto en trailer kan niet op het terrein maar uitsluitend langs de weg.
  • Het op- en aftuigen is ook niet mogelijk op het terrein of de helling.
  • Een abonnement is persoon- en bootgebonden en kan dus maar door 1 persoon gebruikt worden.
  • Het kan gebeuren dat wij zelf met werkzaamheden bezig zijn en dat u daardoor even moet wachten.
  • Het is alleen mogelijk om een abonnement in de winkel af te sluiten. Het verlengen gaat wel automatisch.

Onderstaand de openingstijden van de winkel:

maandag 10.00-16.00 uur
dinsdag GESLOTEN
woensdag 10.00-16.00 uur
donderdag 10.00-16.00 uur
vrijdag 10.00-16.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur
zondag GESLOTEN

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).