Watersportwinkel

By on 04-10-2016

Omdat wij de keuze hebben gemaakt voor een passender assortiment hebben wij diverse uitlopende artikelen voor een voordeliger prijs. Klik hier voor meer informatie. 

Onze winkel heeft de volgende openingstijden:

maandag 10.00-16.00 uur
dinsdag GESLOTEN
woensdag 10.00-16.00 uur
donderdag 10.00-16.00 uur
vrijdag 10.00-16.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur
zondag GESLOTEN

Verfinspectie van de boot.

Vrijdag 16 februari was de verfprof bij ons om het verfsysteem van uw boot te bekijken. Tussen 9.30 en 10.30 uur was hij bij ons aanwezig. De volgende verfinspectie zal ergens eind maart zijn, de exacte datum volgt.

U hoeft er tijdens de inspectie niet bij te zijn, als u wilt mailen wij u een stappenplan. Het is wel noodzakelijk dat de boot in Lage Zwaluwe ligt of staat.

Aanmelden is wenselijk en kan bij ons in de winkel, telefonisch (0168-482356) of per mail (post@watersportservice.nl). De volgende verfinspectie wordt gepland als er vraag naar is. Het is ook mogelijk om ons nu al uw aanmelding te mailen zodat uw boot bij de volgende inspectie automatisch meegenomen wordt.

Locatie

De winkel is in de buitenhaven van Lage Zwaluwe
Biesboschweg 3
4926 SJ Lage Zwaluwe.

 

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).