Watersportwinkel

By on 04-10-2016

Na lang wikken en wegen, veel overleggen en af en toe een nachtje slapen hebben wij besloten om door te gaan met de winkel in een afgeslankte vorm. Wij gaan ons vooral richten op onderhoudsartikelen en zullen bepaalde artikelen uit laten lopen. Met dit besluit stoppen wij per direct met 20% korting op alles en zullen we de uitlopende artikelen verder afprijzen.

Onze winkel heeft vanaf nu de volgende openingstijden:

maandag 10.00-16.00 uur
dinsdag GESLOTEN
woensdag 10.00-16.00 uur
donderdag 10.00-16.00 uur
vrijdag 10.00-16.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur
zondag GESLOTEN

Verfinspectie van de boot.

Soms is de verfprof bij ons om het verfsysteem van uw boot te bekijken.

U hoeft er tijdens de inspectie niet bij te zijn, als u wilt mailen wij u een stappenplan. Het is wel noodzakelijk dat de boot in Lage Zwaluwe ligt of staat.

Aanmelden is wenselijk en kan bij ons in de winkel, telefonisch (0168-482356) of per mail (post@watersportservice.nl). De volgende verfinspectie wordt gepland als er vraag naar is.

Locatie

De winkel is in de buitenhaven van Lage Zwaluwe
Biesboschweg 3
4926 SJ Lage Zwaluwe.

 

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).