Camperplaatsen

By on 25-04-2018

Wilt u gebruik maken van de camperplaatsen? Reserveer via bovenstaande knop.

Sie möchten die Stellplätze für Wohnmobile nutzen? Buchen Sie über die Schaltfläche oben.

Would you like to use the motorhome pitches? Book via the button above.

Vous souhaitez utiliser les emplacements camping-car ? Réservez via le bouton ci-dessus.

Lukt het reserveren en betalen niet? Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het kantoor tussen 9.00 en 17.00 uur geopend om de reservering voor u te doen. Adres: Biesboschweg 3, Lage Zwaluwe. Dat is in de buitenhaven, ingang aan de waterkant.

plattegrond met plaatsnummers
Jachthaven Crezée plattegrond met camperplaats nummers

 

Kosten

Overnachting met een camper (<3500 kg): € 22 per nacht inclusief stroomgebruik en 2 personen. Iedere extra persoon kost € 1,00 per nacht. Toeristenbelasting is €1,00 per persoon per nacht. 

Overnachting met een camper (>3500 kg): € 23 per nacht inclusief stroomgebruik en 2 personen. Iedere extra persoon kost € 1,00 per nacht. Toeristenbelasting is €1,00 per persoon per nacht. 

Gebruik toilet en douche is gratis. De code van het toiletgebouw en WIFI krijgt u bij de factuur/bevestiging. 

Lukt het online betalen niet? U kunt het bedrag ook naar ons overmaken (IBAN NL29RABO 0131571400 t.n.v. Jachthaven Crezée) met vermelding van uw naam en reserveringsnummer. Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het kantoor/winkel (in de buitenhaven) tussen 10.00 en 16.00 uur geopend. Hier kunt u contant of met een betaalkaart betalen.

Aankomst en vertrek

Aankomst is mogelijk tussen 12.00 en 21.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. Indien u langer wilt blijven kunt u in overleg plaats nemen op een “normale” parkeerplaats.

Ingang van de camperplaatsen: Kwistgeldweg 1, Lage Zwaluwe

 
Wat is de beste route

Vanaf A16 komt u via de Oudeweg. Bij Flierstraat en Kruisstraat gaat u rechtdoor. Bij Nieuwstraat gaat linksaf en u rijdt tot aan het einde. Vervolgens linksaf (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. U komt bij ons aan via Kwistgeldweg 1, 4926 DA Lage Zwaluwe. (langs café ‘t Roer Om). Let op! Uw navigatie zal u waarschijnlijk door de Flierstraat of Kruisstraat sturen maar doe dat niet.  

Als u vanaf Hooge Zwaluwe komt gaat u na het voetbalveld rechts de Nieuwstraat in, aan het einde links (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ’t Roer Om direct linksaf richting de poort. 

 

De Thuishaven

De Thuishaven is naast petit restaurant het Toeristisch Informatie Punt op de jachthaven waar alle informatie uit de regio te verkrijgen is.

Huishoudelijk reglement en algemene voorwaarden

 • (Voor)tenten zijn niet toegestaan, alleen luifels.
 • Mat of zeil op het gras is niet toegestaan.
 • Laat uw afval achter in de daarvoor bestemde containers.
 • Open vuur en wegwerp bbq’s zijn niet toegestaan.
 • Laat geen sigaretten op de grond achter.
 • Honden aan de lijn, uitlaten buiten het park.
 • Voeder geen dieren i.v.m. ongedierte.
 • Stilte van 22.00 tot 7.00 uur.
 • Maximale verblijfsduur is 1 week.
 • Maximaal aantal personen per camper is 4.
 • Aankomst is mogelijk tussen 12.00 en 21.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. 
 • Bij annuleren berekenen wij € 10,00 administratiekosten. Annuleren kan tot minimaal 24 uur voor de aankomstdatum.
 • Verder zijn de Recron/Hiswa voorwaarden van toepassing.

 

lage zwaluwe drimmelen biesbosch 

Naast De Thuishaven is het ook mogelijk om bij onze winkel aan de buitenhaven informatie te vinden over Lage Zwaluwe en omgeving

Veel plezier in Lage Zwaluwe. ☺

Bent u wel heel nieuwsgierig geworden? In dit filmpje worden de camperplaatsen verder uitgelicht: Leven in een camper 647, camperplaatsen Lage Zwaluwe. Met dank aan Herman & Gea van Living in a Mobilehome. 

Sanitairgebouw

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven, naast de camperplaatsenIn het sanitairgebouw is het ook mogelijk om uw kleding te wassen of drogen. Muntjes kunt u kopen in de Thuishaven. De code van het sanitairgebouw krijgt u bij de bevestiging.

Camperservice

Holland Camperservice is de Hymer specialist: hollandcamperservice.nl