Camperplaatsen

By on 25-04-2018

Wilt u gebruik maken van de camperplaatsen? Reserveer via bovenstaande knop.

Sie möchten die Stellplätze für Wohnmobile nutzen? Buchen Sie über die Schaltfläche oben.

Would you like to use the motorhome pitches? Book via the button above.

Vous souhaitez utiliser les emplacements camping-car ? Réservez via le bouton ci-dessus.

De 9 meest gestelde vragen:

 1. Ik heb gereserveerd en krijg geen bevestiging. Dan heeft u waarschijnlijk niet uw juiste e-mail adres ingevuld. U kunt ons het beste een mail sturen (post@watersportservice.nl) met de boodschap dat u geen e-mail ontvangen hebt en uw aankomstdatum dan passen wij uw e-mail adres aan en krijgt u alsnog de reserveringsbevestiging. Dit kunnen wij alleen tijdens kantoortijden doen dus het kan daardoor even duren.
 2. Het lukt mij niet om te reserveren. Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het kantoor tussen 9.00 en 18.00 uur geopend om de reservering voor u te doen. Adres: Biesboschweg 3, Lage Zwaluwe. Dat is in de buitenhaven, ingang is aan de waterkant. U kunt ons ook een mail sturen met de volgende gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mail adres, kenteken van de camper, aantal personen(maximaal 4), aankomst- en vertrekdatum en daarbij aangeven of de camper zwaarder of lichter is dan 3500 kg. Uw mail wordt pas behandeld als ons kantoor geopend is dus het kan langer duren.
 3. Het lukt mij niet om te betalen. Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het kantoor tussen 9.00 en 18.00 uur geopend om de betaling voor u te doen. Adres: Biesboschweg 3, Lage Zwaluwe. Dat is in de buitenhaven, ingang is aan de waterkant. U kunt het bedrag ook naar ons overmaken (IBAN NL29RABO 0131571400 t.n.v. Jachthaven Crezée) met daarbij de vermelding van uw naam en reserveringsnummer of met data van aankomst en vertrek. 
 4. Ik wil een dag langer blijven. Mail ons of bel tijdens kantooruren dan kijken wij of de camperplaats de volgende dag vrij is. U kunt het ook zelf regelen door zelf een extra boeking te maken.
 5. Ik wil de dag van vertrek pas later (na 11.00 uur) vertrekken. Dat is mogelijk maar NIET op de camperplaats want de kans ik groot dat de plaats voor de volgende nacht verhuurd is en mensen op tijd aankomen. In overleg bekijken we waar u de camper weg kunt zetten.
 6. Het WiFi signaal is niet sterk. Doordat er meerdere WiFi punten zijn en u waarschijnlijk niet stil zit is het mogelijk dat uw telefoon tijdens een wandeling connectie heeft gemaakt met een WiFi punt verderop welke door grotere afstand minder sterk is dan het WiFi punt dichterbij uw camper. U kunt dit oplossen door als u bij uw camper bent op de i achter het WiFi punt waar u connectie mee hebt in drukken en vervolgens “vergeet dit netwerk” in te drukken. Dan is uw telefoon de connectie met het WiFi punt verderop kwijt en kunt u opnieuw connectie maken met een WiFi punt dichterbij.
 7. Ik wil het terrein via ’t Roer Om verlaten maar de poort gaat niet open. Als u dichter naar de poort toe rijdt gaat de poort vanaf de binnenkant vanzelf open.
 8. Wat is er in de omgeving te doen? Op onze website kunt u bij Omgeving en Kalender kijken wat er te doen is.
 9. Wanneer varen de pontjes? In de buurt zijn meerdere pontjes: ’t Leeuweveerke: Veerpont – Poort naar de Biesbosch, Kop van ’t Land: Meevaren met veerdienst Biesbosch? Wij brengen reizigers van A naar B! (blueamigo.com), Veerpont Moerdijk: Veerdienst Strijensas Moerdijk – de Lucretia (veerdienst-lucretia.nl) en Pontje Steur: Veerponten en veerboten in Nederland (pontjes.nl)

 

Kosten 

Overnachting met een normale camper (<3500 kg): € 22 per nacht inclusief stroomgebruik en 2 personen. Iedere extra persoon kost € 1,00 per nacht. Toeristenbelasting is €1,75 per persoon per nacht. Als u met 2 personen bent is het € 25,50 per nacht inclusief Toeristenbelasting. Toeristenbelasting is door Gemeente Drimmelen verhoogd en het staangeld is hetzelfde gebleven als 2023.

Overnachting met een zware camper (>3500 kg): € 27 per nacht inclusief stroomgebruik en 2 personen. Iedere extra persoon kost € 1,00 per nacht. Toeristenbelasting is €1,75 per persoon per nacht. Als u met 2 personen bent is het € 30,50 per nacht inclusief Toeristenbelasting. 

Gebruik toilet en douche is gratis. De code van het toiletgebouw en WIFI krijgt u bij de factuur/bevestiging. 

Aankomst en vertrek

Aankomst is mogelijk tussen 12.00 en 21.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. Indien u langer wilt blijven kunt u in overleg plaats nemen op een “normale” parkeerplaats.

Ingang van de camperplaatsen: Kwistgeldweg 1, 4926 DA  Lage Zwaluwe

 
Wat is de beste route

Vanaf A16 komt u via de Oudeweg. Bij Flierstraat en Kruisstraat gaat u rechtdoor, u gaat dus niet langs Flierstraat of Kruisstraat. Bij Nieuwstraat gaat u linksaf en u rijdt tot aan het einde. Vervolgens linksaf (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ‘t Roer Om direct linksaf richting de poort. U komt bij ons aan via Kwistgeldweg 1, 4926 DA Lage Zwaluwe. (langs café ‘t Roer Om). Let op! Uw navigatie zal u waarschijnlijk door de Flierstraat of Kruisstraat sturen maar doe dat niet.  

Als u vanaf Hooge Zwaluwe komt gaat u na het voetbalveld rechts de Nieuwstraat in, aan het einde links (Kerkstraat/Nieuwlandsedijk) en direct rechtsaf (Amerweg). Na ’t Roer Om direct linksaf richting de poort. 

 

De Thuishaven

De Thuishaven is naast petit restaurant het Toeristisch Informatie Punt op de jachthaven waar alle informatie uit de regio te verkrijgen is.

Huishoudelijk reglement en algemene voorwaarden

 • (Voor)tenten zijn niet toegestaan, alleen luifels.
 • Mat of zeil op het gras is niet toegestaan.
 • Laat uw afval achter in de daarvoor bestemde containers.
 • Open vuur en wegwerp bbq’s zijn niet toegestaan.
 • Laat geen sigaretten op de grond achter.
 • Honden aan de lijn, uitlaten buiten het park.
 • Voeder geen dieren i.v.m. ongedierte.
 • Stilte van 22.00 tot 7.00 uur.
 • Maximale verblijfsduur is 1 week.
 • Maximaal aantal personen per camper is 4.
 • Aankomst is mogelijk tussen 12.00 en 21.00 uur. Vertrek vóór 11.00 uur. 
 • Kosteloos annuleren kan tot minimaal 1 dag voor de aankomstdatum. Bij annuleren op of na de aankomstdatum berekenen wij € 10,00. 
 • Verder zijn de Recron/Hiswa voorwaarden van toepassing.

 

lage zwaluwe drimmelen biesbosch 

Naast De Thuishaven is het ook mogelijk om bij onze winkel aan de buitenhaven informatie te vinden over Lage Zwaluwe en omgeving

Veel plezier in Lage Zwaluwe. ☺

Bent u wel heel nieuwsgierig geworden? In dit filmpje worden de camperplaatsen verder uitgelicht: Leven in een camper 647, camperplaatsen Lage Zwaluwe. Met dank aan Herman & Gea van Living in a Mobilehome. 

Sanitairgebouw

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven, naast de camperplaatsenIn het sanitairgebouw is het ook mogelijk om uw kleding te wassen of drogen. Muntjes kunt u kopen in de Thuishaven. De code van het sanitairgebouw krijgt u bij de bevestiging.

Omgeving

Benieuwd wat er in de omgeving te doen is? Omgeving – Crezée Watersport (crezeewatersport.nl) en Kalender – Crezée Watersport (crezeewatersport.nl) of volg ons op Facebook:

@crezeewatersport – alles voor de boot

@camperplaatsenlagezwaluwe – voor camper- en caravanplaatsen plus omgeving

@zwaluweleeft – wat is er te doen in en om Lage Zwaluwe?

@verlichtebotenshowlagezwaluwe – 15 april 2023 is de meest recente Verlichte Botenshow geweest. 2024 wordt voorbereid

@vvvbiesboschdrimmelen 

Camperservice

Holland Camperservice is de Hymer specialist: hollandcamperservice.nl