Tankstation

By on 07-10-2016

Tankstation Crezée Watersport Tankstation Crezée Watersport

Wij verkopen Diesel met Traxx en Superplus Ongelood 98.

openingstijden van winkel en tankstation:

maandag 10.00-16.00 uur
dinsdag GESLOTEN
woensdag 10.00-16.00 uur
donderdag 10.00-16.00 uur
vrijdag 10.00-16.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur
zondag GESLOTEN     

Onze brandstof bevat Traxx.

Minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof.
Wie TRAXX Diesel gebruikt, verbruikt gemiddeld 3,7% minder brandstof. Dit houdt dus ook in dat u 3,7% minder CO2 uitstoot in vergelijking met reguliere diesel! Hoeveel CO2 reductie kunt u behalen met TRAXX Diesel? Reken het direct uit met onze calculator. Daarnaast heeft TRAXX Diesel ook een bewezen, positief effect op de uitstoot van schadelijke emissies zoals NOx en fijnstof. Deze emissies hebben invloed op de luchtkwaliteit en zijn dan ook uiterst belangrijk voor de gezondheid van medewerkers en omwonenden.

Duurzame brandstofleveringen
Ook de TRAXX Diesel leveranciers spannen zich in om de CO2-footprint van hun dieselleveringen te verkleinen. Door gebruik te maken van inhoudmeetsystemen, kunnen zij op afstand het vulniveau van dieseltanks opvolgen en het ideale vulmoment bepalen. Zo worden dieseltanks pas gevuld wanneer het echt nodig is. Resultaat: minder administratie, minder brandstofleveringen en minder gereden kilometers. In 2015 bedroeg de gemiddelde CO2-reductie tijdens het vervoer van TRAXX Diesel al 21,3%. Hierdoor hebben de vier grootste TRAXX-leveranciers inmiddels allemaal de Lean & Green Star of Award behaald.

Voorkom bacterie in diesel
TRAXX Diesel zorgt er ook voor dat uw brandstof continu wordt beschermd wordt tegen bacterie in diesel. Diesel bevat van nature altijd (onschadelijke) microben zoals bacteriën. Onder bepaalde omstandigheden kunnen deze bacteriën echter razendsnel slijmslierten vormen. Het resultaat? Brandstoffilters vervangen, brandstoftank(s) reinigen en stilstand van uw wagenpark. Om die onkosten te voorkomen, bevat TRAXX Diesel altijd een preventieve bacteriebestrijder die voorkomt dat de bacteriën groeien en slijmslierten produceren. Zo wordt uw brandstof continu beschermd tegen bacterie in diesel en dus vervelende bacterieproblemen.

Superplus 98 Ongelood (E5)

Wij leveren Superplus 98 Ongelood (E5). Deze is iets duurder dan E10 maar wij denken dat dit beter is omdat bij langdurige opslag de toegevoegde Ethanol schade kan veroorzaken aan uw motor. 

De huidige literprijs is:

Superplus 98 ongelood € 2,45
Traxx Diesel (B7): €  1,97traxx bij Crezée Watersport

 

 

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).