Splitsuitleg verplaatst i.v.m. aankomst Sinterklaas

By on 01-10-2019

De eerder geplande splitsuitleg van 16 november is verplaatst naar 11 januari omdat Sinterklaas hopelijk ook dit jaar weer zo lief is om Lage Zwaluwe te bezoeken en ons te voorzien van de beste, mooiste en leukste cadeaus. Waarschijnlijk komt de Goedheiligman 16 november met de boot aan. 

Voor de duidelijkheid onderstaand de drie geplande data:
Zaterdag 14 december, 11 januari en 8 februari hebben wij tussen 14.30 en 17.00 uur een touwsplits workshop. Tijdens deze workshop geven wij uitleg over 3-strengs- en multiplaitsplitsen. Heeft u interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden want er kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Koffie staat klaar vanaf 14.15 uur.

Aanmelden voor deze activiteiten is wenselijk en kan bij ons in de winkel, telefonisch (0168-482356) of per mail (post@watersportservice.nl).

Los van bovengenoemde data is het ook mogelijk om met een paar mensen te komen splitsen. Dit kan alleen op afspraak met maximaal 10 personen en van oktober t/m maart.

Om alvast te oefenen:

MAAK DE 3 STRENGEN LOS EN LEG NEER ZOALS AFBEELDING. ELKE STRENG HEEFT EEN NUMMER; DE STRENG HET DICHTSTE BIJ IS NUMMER 1, DE VOLGENDE IS NUMMER 2 EN DE STRENG HET VERSTE WEG IS NUMMER 3.
Nummer 1, dus het dichtste bij, onder 2 strenger naar je toe.
Nummer 2 onder 1 door naar je toe (zelfde ingang).
Lijn omdraaien en nummer 3 erin waar andere eruit komt, ook weer naar je toe.
Als alle strenger erin zitten ga je vanaf nu van je af werken en telkens over één heen en onder de volgende door.
Gaat het nog steeds goed? Dat kan je zien door de splits op zijn kop te houden en te kijken of de strenger verdeeld zijn zoals op de afbeelding. Bij een stevige lijn is het handig om de strenger soms wat extra aan te trekken zodat deze gelijkmatig en netjes aansluiten.
KLAAR!

Graag tot 14 december, 11 januari en/of 8 februari.