Supermarkt in Lage Zwaluwe nu ook goed bereikbaar vanaf het water.

By on 21-06-2019

Door een goede samenwerking tussen Jumbo Supermarkt en eetcafé Hier is ’t  zijn winkels in  Lage Zwaluwe beter bereikbaar geworden.

Hoe werkt het? Jumbofietsen worden in de binnenhaven van Lage Zwaluwe bij Hier is ’t weggezet. Hier is ’t geeft deze aan toeristen mee zodat zij bij Jumbo en andere winkels in Lage Zwaluwe boodschappen kunnen doen. Op deze manier kunnen toeristen vanuit de Biesbosch makkelijker Lage Zwaluwe bekijken en zo meehelpen om de winkels en horecagelegenheden in het dorp te ondersteunen. Dat is niet alleen goed voor de toeristen en ondernemers maar ook voor de leefbaarheid van het dorp.

Momenteel ligt er een kleine aanlegsteiger aan het Beurspleintje en dat is te weinig. Het Beurspleintje is de enige vrije plaats in Lage Zwaluwe waar boten aan kunnen leggen om boodschappen te gaan doen.

Naast de positieve impuls voor het toerisme is het ook goed om te zien wat voor moois er te bereiken is als ondernemers met elkaar samenwerken. De fietsen zijn elke dag vanaf 10.00 uur gratis te gebruiken.

Jumbo supermarkt en Hier is ‘t installeren de fietsen.