Helling

By on 07-10-2016

Crezee Crezée helling

Onze trailerhelling is ook te gebruiken door mensen die zelf de boot te water laten. Bijvoorbeeld om een dag van de Biesbosch te genieten of te vissen. De helling is erg vlak en daardoor prettig in gebruik. Gebruik maken van de helling is alleen mogelijk met een abonnement, dus geen los helling-gebruik.

Een abonnement kost € 140,- per jaar + € 11,50 borg voor de sleutel van de slagboom + €11,50 borg voor de sleutel van de poort. Een sleutel van de poort is geen must maar met een sleutel van de poort is het wel mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van de helling, ook als de winkel gesloten is.

Parkeren van auto en trailer kan niet op het terrein maar uitsluitend langs de weg. Het op- en aftuigen is ook niet mogelijk op het terrein of de helling. Een abonnement is persoons- en bootgebonden en kan dus maar door 1 persoon gebruikt worden. Het kan gebeuren dat wij zelf met werkzaamheden bezig zijn en dat u daardoor even moet wachten.
Het is alleen mogelijk om een abonnement in de winkel af te sluiten. Het verlengen gaat wel automatisch. Onderstaand de openingstijden van de winkel:

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).