Jachthaven

By on 04-10-2016

Jachthaven 

Algemeen

Onze jachthaven heeft circa 300 ligplaatsen, 40 in de buitenhaven en 260 in de binnenhaven. Vanaf april/mei 2019 zullen er extra ligplaatsen gerealiseerd worden in de buitenhaven, vanaf het tankstation richting De Amer. Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar. De ligplaatsen variëren in lengte tussen 15,5 en 18 meter. Informeer voor prijzen en afmetingen per mail: post@watersportservice.nl.                     

De binnenhaven ligt achter een keersluis die alleen dicht gaat met extreem hoog water. Hoogte van de keersluis is NAP + 4,5 meter. De binnenhaven is een knusse haven tegen het hart van Lage Zwaluwe. De buitenhaven ligt direct aan de Amer, recht tegenover de ingang van de Biesbosch en heeft een open karakter.

Vaste ligplaatsen

Alle ligplaatsen zijn vaste ligplaatsen. Deze variëren qua afmeting van 6,2 tot 18 meter lang. De binnenhaven is door de hoogte van de keersluis minder geschikt voor zeilboten. Gemeente Drimmelen hanteert toeristenbelasting voor booteigenaren van buiten de gemeente. De prijs is afhankelijk van de afmeting van de boot.

PassantenCrezee Crezée jachthaven

Als er lege plaatsen zijn kunnen deze gebruikt worden door passanten. De prijs is € 1,25 per lengte meter + € 1,- per persoon voor toeristenbelasting per nacht. Het is niet mogelijk om in de binnenhaven te pinnen, als u wilt pinnen kan dat bij onze watersportwinkel in de buitenhaven.

Voorzieningen

In de buitenhaven hebben wij een afzuiginstallatie voor vuilwater (niet voor bilgewater!). Gebruik maken van de afzuiginstallatie is gratis. Het is alleen mogelijk om de vuilwatertank leeg te zuigen als onze winkel en tankstation open zijn. De openingstijden vindt u onderstaand. Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven. Verder is het ook mogelijk om uw kleding te wassen (€ 4,00 per keer) of drogen (€ 2,00 per keer).

Crezee Crezée jachthaven

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Er zijn voor zomer 2019 nog enkele ligplaatsen in de buitenhaven beschikbaar. Informeer voor prijzen en afmetingen per mail: post@watersportservice.nl Onderstaand een plattegrond van een gedeelte van Lage Zwaluwe en de haven:

 

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen.