Jachthaven

By on 04-10-2016

Jachthaven 

Algemeen

Onze jachthaven heeft ruim 300 ligplaatsen, 50 in de buitenhaven en 260 in de binnenhaven. Aan het einde van het seizoen zijn er altijd mutaties in de ligplaatsen doordat mensen wisselen van boot of van jachthaven. Daardoor kan het zijn dat er weer ligplaatsen beschikbaar zijn. Informeer voor prijzen en afmetingen per mail: post@watersportservice.nl. Op dit moment hebben wij geen ligplaatsen meer beschikbaar tot 14 meter, vanaf 14 meter hebben wij nog een paar plaatsen vrij.

De binnenhaven ligt achter een keersluis die alleen dicht gaat met extreem hoog water. Hoogte van de keersluis is NAP + 4,5 meter. De binnenhaven is een knusse haven tegen het hart van Lage Zwaluwe. De buitenhaven ligt direct aan de Amer, recht tegenover de ingang van de Biesbosch en heeft een open karakter.

Vaste ligplaatsen

Alle ligplaatsen zijn vaste ligplaatsen. Deze variëren qua afmeting (lengte) van 6,2 tot 18 meter lang. De binnenhaven is door de hoogte van de keersluis minder geschikt voor zeilboten. Gemeente Drimmelen hanteert toeristenbelasting voor booteigenaren van buiten de gemeente. De prijs is afhankelijk van de afmeting van de boot. Op dit moment hebben wij geen ligplaatsen meer beschikbaar tot 14 meter, vanaf 14 meter hebben wij nog een paar plaatsen vrij.

PassantenCrezee Crezée jachthaven

Als er lege plaatsen zijn kunnen deze gebruikt worden door passanten. De prijs is € 1,50 per lengte meter + € 1,- per persoon voor toeristenbelasting per nacht. Het is niet mogelijk om in de binnenhaven te pinnen, als u wilt pinnen kan dat bij onze watersportwinkel in de buitenhaven.

Het gebruik van stroom (max 10 ampère) kost € 1,00 per 2 kWh. U kunt gebruik maken van de passantenpaaltjes, de stroomaansluitingen bij de ligplaatsen zijn voor vaste ligplaatshouders en dus niet te gebruiken door passanten. Water is gratis maar wij vragen u wel spaarzaam met water om te gaan. 

Vanaf april 2021 werken wij met de Blue Water App voor passanten. Hiermee kunt u online zien welke ligplaatsen vrij zijn. Hoe werkt het? 

  1. Download de Blue Water app op uw telefoon
  2. Registreer uw gegevens
  3. Vind uw haven in de app
  4. Druk op “Betaal”
  5. Bevestig uw ligplaats
  6. Rond de betaling af en relax!

Voorzieningen

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven.  Het sanitairgebouw is open maar wegens Covid-19 hebben wij niet alle toiletten, wasbakken en douches geopend zodat iedereen genoeg afstand kan creëren. Wij vragen u in het sanitairgebouw een mondkapje te dragen. Bij drukte in het sanitairgebouw vragen wij u met gepaste afstand van elkaar buiten te blijven wachten. Verder is het in het sanitairgebouw ook mogelijk om uw kleding te wassen (€ 4,00 per keer) of drogen (€ 2,00 per keer).

In de buitenhaven hebben wij een afzuiginstallatie voor vuilwater (niet voor bilgewater!). Gebruik maken van de afzuiginstallatie is gratis. Het is alleen mogelijk om de vuilwatertank leeg te zuigen als onze winkel en tankstation open zijn. Openingstijden staan bij CONTACT.

Crezee Crezée jachthaven

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Onderstaand een plattegrond van een gedeelte van Lage Zwaluwe en de haven:

 

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen.