Jachthaven

By on 04-10-2016

Jachthaven 

Algemeen

Onze jachthaven heeft ruim 300 ligplaatsen, 50 in de buitenhaven en 260 in de binnenhaven.

De binnenhaven ligt achter een keersluis die alleen dicht gaat met extreem hoog water. Hoogte van de keersluis is NAP + 4,5 meter. De binnenhaven is een knusse haven tegen het hart van Lage Zwaluwe. De buitenhaven ligt direct aan de Amer, recht tegenover de ingang van de Biesbosch en heeft een open karakter.

PassantenCrezee Crezée jachthaven

Als er lege plaatsen zijn kunnen deze gebruikt worden door passanten. De prijs is circa € 1,90 per lengte meter + € 1,75 per persoon voor toeristenbelasting per nacht. Niet elke lege plaats is beschikbaar dus boek altijd een plaats via onderstaand systeem, ook als u al in de haven bent.

Bent u passant en komt u met een boot op een trailer? Het gebruik van de helling is alleen voor abonnementhouders, lees hierover meer op: Helling – Crezée Watersport (crezeewatersport.nl). Heeft u hier vragen over? Mail ons: post@watersportservice.nl

Reserveer hier uw passantenplaats:

Het gebruik van stroom (max 10 ampère) kost € 1,00 per 1 kWh. U kunt gebruik maken van de passantenpaaltjes, de stroomaansluitingen bij de ligplaatsen zijn voor vaste ligplaatshouders en dus niet te gebruiken door passanten. Water is gratis maar wij vragen u wel spaarzaam met water om te gaan. 

X= stroompunt en € 1,00=inworp van € 1,00. Steiger A, B en C inworp bij steiger A. Steiger D, E en F inworp bij steiger E. Steiger G en H inworp bij kruising steiger H en hoofdsteiger.

Short Stay voor boodschappen

Zoekt u een ligplaats om even boodschappen te gaan doen? Het is niet mogelijk om op een “normale ligplaats” te gaan liggen omdat de ligplaatshouders naar de ligplaatsen terugkomen. Om het voor iedereen gezellig te houden (Short Stay is oké!) kunt u de boot alleen kwijt op de aangegeven plaatsen en niet ongevraagd op een normale ligplaats (Short Stay weg ermee!).  Short Stay is zoals de naam aangeeft maar voor korte tijd, maximaal 3 uur. Binnen 3 uur kunt u gemakkelijk naar de Jumbo (Pastoor van Hooijdonklaan 3), groenteboer Stoop (Nieuwlandsedijk 33) of drogisterij Anneke (Nieuwlandsedijk 1) gaan voor uw boodschappen en weer terug zijn bij de boot.

Welke plaatsen zijn beschikbaar?

De boodschappensteiger bij het Beursplein in de binnenhaven is geschikt voor Short Stay. Eetcafé Hier is ’t heeft speciale Jumbo fietsen waarmee u makkelijk boodschappen kunt doen.

Vaste ligplaatsen

Alle ligplaatsen zijn vaste ligplaatsen. Deze variëren qua afmeting (lengte) van 6,2 tot 18 meter lang. De binnenhaven is door de hoogte van de keersluis minder geschikt voor zeilboten. Gemeente Drimmelen hanteert toeristenbelasting voor booteigenaren van buiten de gemeente. De prijs is afhankelijk van de afmeting van de ligplaats. Zoekt u een ligplaats? Mail ons dan met vermelding van de afmetingen van de boot: post@watersportservice.nl

Voorzieningen

Toilet- en douchevoorzieningen zijn in de binnenhaven. In het sanitairgebouw is het ook mogelijk om uw kleding te wassen of drogen. Muntjes kunt u kopen bij de Thuishaven.

In de buitenhaven hebben wij een afzuiginstallatie voor vuilwater (niet voor bilgewater!). Gebruik maken van de afzuiginstallatie is gratis. Het is alleen mogelijk om de vuilwatertank leeg te zuigen als onze winkel en tankstation open zijn. Openingstijden staan bij CONTACT.

Crezee Crezée jachthaven

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen.