Tankstation

By on 07-10-2016

Tankstation Crezée Watersport Tankstation Crezée Watersport

Voor uw en onze veiligheid, omdat wij zo lang mogelijk willen blijven functioneren en de winkel en tankstation open willen houden hebben wij het volgende bedacht:

Heeft u een vraag of bestelling? Mail (post@watersportservice.nl) of bel (0168-482356) ons. Met deze fysieke afstand kunnen wij waarschijnlijk hetzelfde voor u betekenen als dat u bij ons aan de balie staat en het is een stuk veiliger. Het is niet meer mogelijk om de winkel te betreden en als u uw bestelling doorgeeft halen wij het voor u. Koffie drinken kan met het mooie weer ook buiten dus ook de koffiehoek is niet bereikbaar.

Afrekening het liefst per pin. Als u toch contant wilt betalen gebruiken we een gezellig nautisch bord voor het afhandelen van de financiële transactie.

Verder houden wij de noodzakelijke afstand van 1,5 meter van elkaar, wensen wij u een goede gezondheid toe en proberen wij ons te houden aan de voorschriften van RIVM.

Onze winkel en tankstation hebben gewijzigde openingstijden:

maandag 9.00-18.00 uur
dinsdag GESLOTEN
woensdag 9.00-18.00 uur
donderdag 9.00-18.00 uur
vrijdag 9.00-18.00 uur
zaterdag 9.00-18.00 uur
zondag GESLOTEN

Onze brandstof bevat Traxx.

Minder uitstoot van CO2, NOx en fijnstof.
Wie TRAXX Diesel gebruikt, verbruikt gemiddeld 3,7% minder brandstof. Dit houdt dus ook in dat u 3,7% minder CO2 uitstoot in vergelijking met reguliere diesel! Hoeveel CO2 reductie kunt u behalen met TRAXX Diesel? Reken het direct uit met onze calculator. Daarnaast heeft TRAXX Diesel ook een bewezen, positief effect op de uitstoot van schadelijke emissies zoals NOx en fijnstof. Deze emissies hebben invloed op de luchtkwaliteit en zijn dan ook uiterst belangrijk voor de gezondheid van medewerkers en omwonenden.

Duurzame brandstofleveringen
Ook de TRAXX Diesel leveranciers spannen zich in om de CO2-footprint van hun dieselleveringen te verkleinen. Door gebruik te maken van inhoudmeetsystemen, kunnen zij op afstand het vulniveau van dieseltanks opvolgen en het ideale vulmoment bepalen. Zo worden dieseltanks pas gevuld wanneer het echt nodig is. Resultaat: minder administratie, minder brandstofleveringen en minder gereden kilometers. In 2015 bedroeg de gemiddelde CO2-reductie tijdens het vervoer van TRAXX Diesel al 21,3%. Hierdoor hebben de vier grootste TRAXX-leveranciers inmiddels allemaal de Lean & Green Star of Award behaald.

Voorkom bacterie in diesel
TRAXX Diesel zorgt er ook voor dat uw brandstof continu wordt beschermd wordt tegen bacterie in diesel. Diesel bevat van nature altijd (onschadelijke) microben zoals bacteriën. Onder bepaalde omstandigheden kunnen deze bacteriën echter razendsnel slijmslierten vormen. Het resultaat? Brandstoffilters vervangen, brandstoftank(s) reinigen en stilstand van uw wagenpark. Om die onkosten te voorkomen, bevat TRAXX Diesel altijd een preventieve bacteriebestrijder die voorkomt dat de bacteriën groeien en slijmslierten produceren. Zo wordt uw brandstof continu beschermd tegen bacterie in diesel en dus vervelende bacterieproblemen.

Euro95 naar Superplus 98 Ongelood (E5)

In 2020 gaan wij over op levering van Superplus 98 Ongelood (E5). Deze is iets duurder dan E10 maar wij denken dat dit beter is omdat bij langdurige opslag de toegevoegde Ethanol schade kan veroorzaken aan uw motor. 

De huidige literprijs is:

Superplus 98 Ongelood € 1,78
Traxx Diesel: € 1,34

traxx bij Crezée Watersport

 

 

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).