Watersportwinkel

By on 04-10-2016

Watersportwinkel  

Voor uw en onze veiligheid, omdat wij zo lang mogelijk willen blijven functioneren en de winkel open willen houden hebben wij het volgende bedacht:

Heeft u een vraag of bestelling? Mail (post@watersportservice.nl) of bel (0168-482356) ons. Met deze fysieke afstand kunnen wij waarschijnlijk hetzelfde voor u betekenen als dat u bij ons aan de balie staat en het is een stuk veiliger. Het is niet meer mogelijk om de winkel te betreden en als u uw bestelling doorgeeft halen wij het voor u. Koffie drinken kan met het mooie weer ook buiten dus ook de koffiehoek is niet bereikbaar.

Afrekening het liefst per pin. Als u toch contant wilt betalen gebruiken we een gezellig nautisch bord voor het afhandelen van de financiële transactie.

Verder houden wij de noodzakelijke afstand van 1,5 meter van elkaar, wensen wij u een goede gezondheid toe en proberen wij ons te houden aan de voorschriften van RIVM.

*********************************************************

Jachthavens mogen in principe open blijven onder strikte voorwaarden. Een burgemeester is wel bevoegd om een bedrijf te sluiten als er onvoldoende maatregelen zijn genomen. Er zijn geen specifieke beperkingen ingesteld voor pleziervaart, anders dan de algemene maatregelen. Een jachthaven moet maatregelen treffen om de afstandseis tussen mensen van 1,5 meter mogelijk te maken. Mogelijkheden zijn om het havenkantoor tijdelijk anders in te richten, een veiligheidsscherm of afzetting op 1,5 meter te plaatsen of tijdelijk te sluiten om hieraan te voldoen.  

Monteurs die aan boten werken van klanten op locatie dienen ruimte afstand te houden van de eventuele aanwezige klant. De botenstalling buiten kan openblijven met aanvullende regels, maar beperk het aantal personen dat naar de eigen boot gaat en draag er zorg ervoor dan de minimale afstand van 1,5 meter is geborgd.  

Stel een protocol op voor kraanwerkzaamheden waarbij afstand tussen klant en personeel is gewaarborgd. Essentieel is dat de ondernemer maatregelen treft zodat de 1,5 meter gewaarborgd is. De ondernemer moet zich ervan bewust zijn dat hij/zij risico loopt tot sluiting, indien de maatregelen niet nageleefd worden.  

Watersportwinkels kunnen onder voorwaarden open blijven.  

Werknemers dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Voor leveranciers en bij voorkeur alleen telefonisch contact en alleen bezoek of levering op afspraak met inachtneming van de veiligheidsadviezen. Advies is om zoveel mogelijk medewerkers vanuit huis te laten werken. Overweeg te werken in ploegendiensten om de risico’s te minimaliseren. 

Belangrijk is een deurbeleid en andere maatregelen zodat kan worden gegarandeerd dat er altijd 1,5 meter ruimte minimaal is tussen de bezoekende klanten onderling en met de medewerkers. We adviseren op elke 100 m2 winkelruimte maximaal 10 klanten tegelijk aanwezig in de winkel. Andere klanten moeten dan tijdelijk buiten wachten op voldoende afstand van elkaar.  

Overweeg te werken in ploegendiensten om de risico’s te minimaliseren. Reserveer een apart toilet voor bezoekers en toeleveranciers. Let ook op gezamenlijk gebruik van bijvoorbeeld een koffieautomaat. Laat deze niet meer zelf door klanten.

Disclaimer: deze adviezen zijn gebaseerd op de interpretatie van de algemene richtlijnen en vertaald naar specifieke bedrijfsgroepen. Deze is opgesteld door medewerkers van HISWA-RECRON en zijn kortgesloten en getoetst bij besturen, commissies of groepen ondernemers uit de diverse sectoren. Mocht u zelf twijfelen over een advies over bijvoorbeeld sluiting, neemt u dan contact op met  het bevoegd gezag / de burgemeester in uw gemeente.  

Conclusie: Jachthavens mogen onder strikte voorwaarden openblijven, met kans op sluiting door de burgemeester indien er onvoldoende wordt nageleefd. Wij vragen u dus afstand van elkaar te houden.

bron: https://www.hiswarecron.nl/actueel/corona-helpdesk

***

Zoals u van een watersportwinkel mag verwachten hebben wij ook een breed assortiment watersportartikelen. Indien een artikel niet bij ons op voorraad is proberen wij het te bestellen.

De winkel is in de buitenhaven van Lage Zwaluwe
Biesboschweg 3
4926 SJ Lage Zwaluwe.

De komende activiteiten rondom de winkel:

Verf inspectie… gaat niet door! Na 6 april kijken wij naar een nieuwe datum
Dit voorjaar hebben wij weer verfinspecties gepland. De eerstvolgende is 20 maart tussen 9.30 en 11.00 uur. U hoeft er tijdens de inspectie niet bij te zijn, als u wilt mailen wij u een stappenplan. Het is wel noodzakelijk dat de boot in Lage Zwaluwe ligt of staat. 

Touwsplitsen… gaat niet door! Na 6 april kijken wij naar een nieuwe datum
Zaterdag 28 maart hebben wij tussen 14.30 en 17.00 uur een touwsplits workshop. Tijdens deze workshop geven wij uitleg over 3-strengs- en multiplaitsplitsen. Heeft u interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden want er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Koffie staat klaar vanaf 14.15 uur. Los van bovengenoemde data is het ook mogelijk om met een paar mensen te komen splitsen. Dit kan alleen op afspraak met maximaal 10 personen en van oktober t/m maart.

Riwax… gaat niet door! Na 6 april kijken wij naar een nieuwe datum
Zaterdag 4 april 2020 hebben wij tussen 14.00 en 16.00 uur een Riwax schuur- en poetstraining. Hierbij krijgt u uitleg over de verschillende stappen om uw boot weer mooi te laten glimmen.  De koffie staat klaar vanaf 13.45 uur.

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten is wenselijk en kan bij ons in de winkel, telefonisch (0168-482356) of per mail (post@watersportservice.nl).

Sinds 2007 zijn wij Aquaseven lid.

aquaseven-logo

Natuurlijk hebben ook wij diverse OP=OP artikelen. 

 

 

Crezee Crezée Watersport

Crezee Crezée Watersport

Crezee Crezée Watersport

Crezee Crezée Watersport

Crezee Watersport

Crezee Crezée Watersport

Crezee Crezée Watersport

                         
             

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).