Watersportwinkel

By on 04-10-2016

Watersportwinkel  

Onze winkel en tankstation hebben de volgende openingstijden:

maandag 9.00-17.00 uur
dinsdag GESLOTEN
woensdag 9.00-17.00 uur
donderdag 9.00-17.00 uur
vrijdag 9.00-17.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur
zondag GESLOTEN

Zoals u van een watersportwinkel mag verwachten hebben wij ook een breed assortiment watersportartikelen. Indien een artikel niet bij ons op voorraad is proberen wij het te bestellen.

De winkel is in de buitenhaven van Lage Zwaluwe
Biesboschweg 3
4926 SJ Lage Zwaluwe.

Activiteiten rondom de winkel:

Maandag 20 december hebben wij een verfinspectie
Tussen 11.00 en 11.30 uur is het mogelijk om het verfsysteem van uw boot te laten bekijken. U hoeft er tijdens de inspectie niet bij te zijn, als u wilt mailen wij u een stappenplan. Het is wel noodzakelijk dat de boot in Lage Zwaluwe ligt of staat. 

Op een rustige zaterdag hebben wij tussen 14.30 en 17.00 uur weleens een touwsplits workshop. Tijdens deze workshop geven wij uitleg over 3-strengs- en multiplaitsplitsen. In het najaar zullen wij weer nieuwe workshops gaan plannen.

Aanmelden voor bovenstaande activiteiten is wenselijk en kan bij ons in de winkel, telefonisch (0168-482356) of per mail (post@watersportservice.nl).

Op al onze leveringen en diensten zijn de Hiswa voorwaarden van toepassing. Crezée Crezee Hiswa

Privacy Policy

Crezée watersport gaat uiterst zorgvuldig om met de door u aangeleverde gegevens. Dit houdt in dat wij uw gegevens onder meer gebruiken voor: het sturen van aanbiedingen, winterstalling formulieren of nieuwsbrieven. In geen enkel geval zullen uw gegevens verkocht of verhuurd worden aan derden.

Indien u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen de verstrekte gegevens gebruikt worden om via e-mail een gratis nieuwsbrief te versturen. Als u geen mailing meer wilt ontvangen kunt u zich afmelden door ons een mail te sturen (post@watersportservice.nl).